Quick Guide


Det følgende indeholder en kort vejledning i brugen af finansieringsportalen.

Portalen er bygget op om fire menupunkter:
 • Finansieringsbehov- og løsninger
 • Særlige behov og løsninger
 • Udbydere
 • Værktøjskasse.
Finansieringsbehov- og løsninger er opdelt i:
 • Enkeltforretninger, der med udgangspunktet i fire perioder: tilbudsperiode, oparbejdningsperiode, kreditperiode og produktgarantiperiode, beskriver problemstillinger og forhold, der kan relateres til finansiering af kommercielle forretninger på virksomhedens hjemmemarked og eksportforretninger, samt anviser løsninger på samme. Foruden anvisning af løsninger, henvises der til relevante udbydere af finansiering og en samling af anvendelige og relevante hjælpeværktøjer.
 • Generelt, der tilsvarende beskriver problemstillinger og forhold af mere generel karakter såsom finansiering af anlæg, drift, forskning- og udvikling, internationalisering samt kapitaludvidelser. Foruden anvisning af løsninger, henvises der til relevante udbydere af finansiering og en samling af anvendelige og relevante hjælpeværktøjer.
Under særlige behov og løsninger berøres forskellige særegne behov for den maritime industri, herunder støtte- og tilskudsordninger, skibsfinansiering, retrofitfinansiering etc., samt anvises vejledende løsningsforslag. Foruden anvisning af løsninger, henvises der til relevante udbydere af finansiering og en samling af anvendelige og relevante hjælpeværktøjer.

Under udbydere præsenteres kort de forskellige udbydere (udvalgte pengeinstitutter, kreditforsikringsselskaber, udbydere af støtte- og tilskudsordninger m.fl.) med angivelse af relevante kontaktoplysninger.

Under værktøjskassen findes en række nyttige og letanvendelige værktøjer i form af beregningsmodeller, præsentationer, skabeloner, forslag til garantitekster, litteraturhenvisninger m.m. Disse værktøjer kan frit downloades af brugerne af finansieringsportalen.

Endelig indeholder finansieringsportalen en søgefunktion, således at brugerne har en ekstra mulighed for at finde frem til et ønsket emne.

Det er tanken, at finansieringsportalen skal kunne anvendes både til generel uddannelse omkring finansiering og som en quick guide til søgning af løsning på et specifikt spørgsmål.

Det er vigtigt, at brugerne løbende informerer Danske Maritime om nye finansieringstiltag, ændringer i de eksisterende løsninger og/eller om ønsker til yderligere emner af generel interesse, der kan sikre, at finansieringsportalen holdes opdateret og giver brugerne hurtig adgang til relevant information. Via henvisninger til de forskellige udbydere sikrer Danske Maritime, at information om udbydernes løsninger holdes opdateret.

Simplicity forsikring


Simplicity er et kreditforsikringsprodukt udbudt af Euler Hermes.

Produktet henvender sig til mindre virksomheder med en årlig omsætning på mellem 1 og 50 mio. kr. Produktet dækker kunder i Danmark og mere end 25 andre lande og giver direkte adgang det dagligt ajourførte Grade-indeks indeholdende mere end 40 millioner virksomheder.

Virksomheden kan vælge mellem to typer dækning: 
 • Basisdækning - 60 % dækning uden brug af Euler Hermes Grade
 • Dækning med Grade-indeks - Grade 1 til 6: dækning på 90 %, Grade 7: dækning på 60 %, Grade 8 til 10: ingen dækning. 
Policekontrakten løber et år ad gangen.

Euler Hermes tilbyder ligeledes kreditforsikringsløsninger tilpasset mellemstore og store virksomheders særlige behov. 

Yderligere information om simplicity og skræddersyede løsninger følger nedenfor.


Link

Simplicity faktablad
Kreditforsikringsløsninger mellemstore og store virksomheder
Udbyder: Euler Hermes Danmark
Adresse: Amerika Plads 19, 2100 København Ø
Telefon: +45 88 33 33 88
Email: contact.dk@eulerhermes.com
Web: http://www.eulerhermes.dk/

Euler Hermes tilbyder skræddersyede kreditforsikringsløsninger til alle typer virksomheder:
 • mindre virksomheder
 • mellemstore og store virksomheder
 • multinationale virksomheder.Symfonivej 18, 2730 Herlev, Tlf.: 33 13 24 16 | E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 Danske Maritime  |  Retrofitting  |   |Disclaimer  |  Kontakt